Teaser Photo: Nissan e-NV200 Panel Van Concept, ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Sentra

Η Nissan έδωσε την παραπάνω teaser φωτογραφία η οποία μας δείχνει το e-NV200 Panel Van Concept, ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό βαν το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Ανόβερο.

Παράλληλα, η Nissan ξεκίνησε τη κατασκευή του νέου Sentra στο εργοστάσιο της

στο Aguascalientes 1 στο Μεξικό. Η Nissan έχει επενδύσει 150 εκατ. δολάρια στο εργοστάσιο αυτό, ώστε να μπορεί να κατασκευάζει το νέο Sentra, ταυτόχρονα με τα Tiida και Versa. Το εργοστάσιο θα κατασκευάζει 9 εκδόσεις του Sentra το οποίο θα πωλείται στις αγορές των Η.Π.Α, Καναδά καθώς και σε 18 ακόμη.

Ο σχεδιασμός του έχει βασιστεί πάνω σε αυτόν τον Altima και διαθέτει τη νέα χαρακτηριστική γρίλια της Nissan και LED φώτα ημέρας, ενώ στην σπορ SR έκδοση διαθέτει σπορ προφυλακτήρες, πλαϊνά spoiler και αεροτομή.

Στο εσωτερικό έχουνε τοποθετηθεί υψηλής ποιότητας υλικά, με τις πλούσιες εκδόσεις να διαθέτουν δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά και σύστημα ήχου της Bose. Στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας NissanConnectSM με GPS, ενώ ο χώρος αποσκευών του αγγίζει τα 428 λίτρα.

Μηχανικά είναι διαθέσιμο με έναν τετρακύλινδρο 1.800αρη κινητήρα απόδοσης 132 ίππων με 173 Nm ροπής ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί είτε με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο είτε με ένα το συνεχώς μεταβαλλόμενης μετάδοσης CVT, Xtronic.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα