Supercar Body Challenge, διαγωνισμός με δώρο $3500

H 500 Group σε συνεργασία με το GrabCAD έχουνε οργανώσει τον διαγωνισμό Supercar Body Challenge. Στόχος του διαγωνισμού είναι η εξεύρεση ενός σχεδιασμού αμαξώματος για ένα supercar που επι του παρόντος υποβάλλεται σε δοκιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την έναρξη το 2013.

Προς το παρόν, ο διαγωνισμός είναι σε περίοδο εκκαθάρισης του πρώτου γύρου υποβολών αν και θα συνεχίσει να δέχεται προτάσεις για άλλες δυο εβδομάδες. Με περισσότερες από 180 συμμετοχές, οι νικητές του Supercar

Body Challenge θα επιλεχθούν με βάση τα “likes” που θα λάβουν τα διαγωνιζόμενα μοντέλα που εκτίθενται στη κοινότητα GrabCAD. Το μόνο που χρειάζεται για να ψηφίσεις είναι η εγγραφή στη κοινότητα.

Το supercar αναπτύσεται στο πλαίσιο ενός ειδικής συμφωνείας προμήθειας της General Motors, όπου χρησιμοποιούνται μόνο υλικά και αγωνιστικά μέρη της GM. Ως αποτέλεσμα, το πρωτότυπο supercar έχει τη δυνατότητα να φορέσει τους V8 της GM δηλαδή τον E-Rod LS3, τον LS7 και πανίσχυρό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα LS9 απόδοσης 638 ίππων.

Τα βραβεία είναι 3500 δολάρια σε μετρητά καθώς και τη δυνατότητα των πρόσθετης προσφοράς εργασίας σε εξεταστικά κέντρα στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τις ΗΠΑ. Πάνω απ ‘όλα, ο διαγωνισμός δίνει την ευκαιρία στη δημιουργία ενός σημαντικού νέου αυτοκινήτου.

Για να δεις και να ψηφίσεις κάποιο σχέδιο κάνε κλικ στο σύνδεσμο πηγής κάτω.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα