Spy Video: Το πρώτο του Honda Civic Type-R στο Nürburgring

Μετά τις spy photos, σειρά έχει το πρώτο video από το μουλάρι του νέου Civic Type-R που έχει πάει η Honda στο Nürburgring ώστε να κάνει εκεί τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης και να μας δώσει τη πρώτη ευκαιρία να το ακούσουμε τον κινητήρα του. Σύμφωνα με τον CEO της Honda,

Takanobu Ito το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2015 και μηχανικά θα φορά κατά πάσα πιθανότητα έναν 2,0-λιτρο turbo κινητήρα, και όχι τον turbo 1.600άρη του Civic WTCC. Θα αποδίδει σίγουρα περισσότερα από 270 άλογα, με τους μηχανικούς της να έχουν ως βάλει ως στόχο τα 300 άλογα.

Παρόν κατά τη διάρκεια των δοκιμών ήταν ένα Ford Focus RS και ένα Renault Megane RS, με την Honda να προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να σετάρει όσο καλύτερα γίνεται τη γρήγορη έκδοση του Civic.

Το νέο Honda Civic Type-R θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το αγωνιστικό Civic WTCC. Η ιαπωνική εταιρία θέλει με το νέο Civic Type-R να πάρει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στο Nürburgring που έχει πετύχει μπροστοκίνητο αυτοκίνητο. Σήμερα το ρεκόρ αυτό το κατέχει το Renault Megane RS Trophy με 8:07.97. Στιλιστικά βλέπουμε πως το αυτοκίνητο έχει αποκτήσει νέους προφυλακτήρες, πλαϊνά skirts, μεγάλη αεροτομή, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και μεγάλα φρένα της Brembo με κόκκινες δαγκάνες.

[Πηγή: YouTube]

Keywords
Τυχαία Θέματα