Spy Photos: Το εσωτερικό Land Rover Discovery Sport δεν μοιάζει με τίποτα με αυτό του πρωτότυπου

18:41 9/5/2014 - Πηγή: AutoBlog

Το ότι οι εκδόσεις παραγωγής διαφέρουν από τα πρωτότυπα είναι κάτι που το περιμένεις, αλλά η Land Rover φαίνεται πως δεν θα περάσει στο Discovery Sport, ούτε το παραμικρό στοιχείο από το Star Trek εσωτερικό του Land Rover Discovery Vision Concept.

Το

πρωτότυπο είχε ψηφιακό πίνακα οργάνων και μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, αλλά όπως φανερώνει η παραπάνω spy φωτογραφία, και τα δύο έκαναν περίπατο. Επίσης διαθέτει και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο θα προσφέρεται στις entry-level μπροστοκίνητες εκδόσες του.

Το Land Rover Discovery Sport αποτελεί ουσιαστικά τη νέα γενιά του Freelander. Θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από το 2015 και θα βασίζεται πάνω στη μακριά έκδοση της LR-MS πλατφόρμας του Evoque, χρησιμοποιώντας αλουμίνιο και άλλα σύνθετα υλικά, ώστε να μειωθεί το βάρος.

Στιλιστικά θα δανείζεται στοιχεία από το Discovery Vision concept, Range Rover Sport και Evoque. Θα διαθέτει 5-θέσια και 7-θέσια έκδοση και θα είναι διαθέσιμο με μια γκάμα τετρακύλινδρων AJ-200 ατμοσφαιρικών και κομπρεσοράτων κινητήρων, οι οποίοι θα καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο, εκπέμποντας λιγότερο CO2.

Keywords
Τυχαία Θέματα