Spy Photos: Η Ford δοκιμάζει το EcoSport facelift

Μπορεί καλά-καλά να μην το έχουμε δει να κυκλοφορεί στους δρόμους, η Ford, όμως, ετοιμάζει ήδη το facelift του EcoSport.

Το ευρωπαϊκό μοντέλο πρακτικά παρουσιάστηκε στη Γενεύη τον Μάρτιο του 2015, με το ανανεωμένο μοντέλο να αναμένεται να φέρει αλλαγές στους προφυλακτήρες, έχοντας νέα μάσκα και φωτιστικά σώματα. Παρότι το πρωτότυπο διαθέτει εξωτερική ρεζέρβα, κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να ισχύει για την έκδοση παραγωγής, με το μικρό crossover να φορά νέες

ζάντες 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό, αναμένεται να υιοθετηθεί το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC3, με τη καμπίνα να προσφέρει λιγότερους τριγμούς και καλύτερη ηχομόνωση. Η Ford θα επαναρρυθμίσει την πίσω ανάρτηση, ενώ θα διαθέτει επίσης βελτιστοποιημένο ESP και υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης. Mηχανικά, αναμένεται να είναι διαθέσιμο και με τον 1.000άρη τρικύλινδρο EcoBoost κινητήρα.

Τέλος, η Ford έχει ανακοινώσει ότι θα μεταφέρει το φθινόπωρο του 2017 τη παραγωγή του Ευρωπαϊκού EcoSport από το εργοστάσιο της Chennai στην Ινδία, στη πόλη Κραϊόβα της Ρουμανίας.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα