Spy Photos: Porsche 911 Targa Facelift

Φρέσκες spy φωτογραφίες από την ανανεωμένη Porsche 911 Targa η οποία παρότι βρίσκεται στην αγορά λιγότερο από έναν χρόνο, θα αποκτήσει και αυτή τα ανανεωμένα χαρακτηριστικά των υπολοίπων εκδόσεων της 911. Η 911 facelift θα παρουσιαστεί μέσα στο 2015 και θα φορέσει νέο εμπρός, γωνιώδη προφυλακτήρα στον οποίο θα ενσωματώνονται τα λεπτά LED φώτα ημέρας, νέα LED

φωτιστικά σώματα, με τις φήμες να θέλουν το αυτοκίνητο να εξοπλίζεται με ενεργούς αεραγωγούς που θα κλείνουν όταν το υπερβεί κάποια ταχύτητα για να βελτιώνεται η αεροδυναμική του. Στο πίσω μέρος, θα τοποθετηθεί νέος προφυλακτήρας, νέες απολήξεις εξατμίσεων και ελαφρώς μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα.

Οι ανανεωμένες 911 θα εξοπλίζονται αποκλειστικά με turbo κινητήρες, εκτός από τις εκδόσεις GT3 και GT3 RS, οι οποίες θα εξακολουθούν να προσφέρονται με ατμοσφαιρικούς κινητήρες. Η 911 Carrera θα αποκτήσει έναν 2,9-λίτρων turbo κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 400 άλογα 542 Nm ροπής, με την Carrera S να φορά τον turbo 3,8-λίτρων απόδοσης 530 ίππων με 704 Nm ροπής, με τις 911 Turbo και Turbo S να αναμένεται να αποδίδουν κοντά στα 600 άλογα. Επιπλέον, στη γκάμα της 911 θα προστεθεί και η GTS έκδοση (όπως στην Boxster, την Cayman και την Panamera) η οποία θα διαφοροποιείται αισθητικά από τις άλλες και μάλλον θα διαθέτει και μεγαλύτερη ισχύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα