Spy Photo: Η Bugatti Chiron φανερώνει το πρόσωπο της

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Bugatti Chiron, το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Veyron, φανερώνει το πρόσωπο της, ακόμα και σε αυτή την θολή κατασκοπευτική φωτογραφία. Το πρωτότυπο, εντοπίστηκε σε ένα αεροδρόμιο στο Los Angeles και απ’ ότι αναφέρει η πηγή, πιθανότατα πηγαίνει στο Pebble Beach όπου η Bugatti

θα το παρουσιάσει σε πιθανούς πελάτες. Εξαιτίας της ποιότητας της φωτογραφίας αλλά και του βαρέως καμουφλάζ, δεν έχουμε κάποιο σχόλιο για τον σχεδιασμό, αλλά ο Paul Goodman –που ισχυρίζεται ότι έχει δει το αυτοκίνητο από κοντά- λέει ότι είναι πολύ διαφορετικό από κάποια renderings που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Συμπληρώνει δε, ότι θα είναι “πανέμορφη… πολύ επιθετική και πολύ sporty” ότι και αν σημαίνει αυτό.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο αντικαταστάτης της Veyron θα κινείται από έναν W16, 8-λιτρο κινητήρα που θα βασίζεται στον υπάρχον αλλά θα εφοδιαστεί με σύστημα άμεσου ψεκασμού καυσίμου και πιθανώς, e-turbos – αν όχι όλα, 2 από τα 4. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι πως για πρώτη φορά, θα υπάρξει υβριδικό σύστημα. Αυτός, θα συνδυάζεται με 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης με torque vectoring. Και τα δύο, απολύτως απαραίτητα, αφού οι φήμες κάνουν λόγο για ιπποδύναμη της τάξης των 1.500 ίππων και αντίστοιχη ροπή. Επίσης, να αναφέρουμε ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση που προέκυψε από τις δηλώσεις του Martin Winterkorn. Ο Winterkorn είχε δηλώσει ότι “θα υπάρξει για πρώτη φορά μία έκδοση επιδόσεων με υβριδικό σύστημα” και η απορία μου ήταν αν θα υπάρξουν δύο όμοιες μηχανικά εκδόσεις με διαφορετικές ρυθμίσεις –μία GT για παράδειγμα και μία σκληροπυρηνική– ή δύο εκδόσεις με διαφορετικά μηχανικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα