Seat Leon Cupra το 2014 – Photo Gallery του νέου Leon [w/video]

H Seat έδωσε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του νέου Leon του οποίου η παραγωγή ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες στο εργοστάσιο της στο Martorell της Ισπανίας. Μαζί με τις νέες φωτογραφίες και τα video, η Seat ανακοίνωσε ότι η γρήγορη Cupra έκδοση θα βγει στην αγορά στις αρχές του 2014 μαζί με την Ecomotive έκδοση.

Το Leon

Cupra θα είναι διαθέσιμο σε πεντάπορτη, estate και τρίπορτη έκδοση. Η τρίπορτη έκδοση θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2013, ενώ η estate τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους στην έκθεση της Φρανκφούρτης, μαζί με τις Cupra εκδόσεις.

Ο σχεδιασμός του Cupra έχει ήδη ολοκληρωθεί και σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή της Seat, Alejandro Mesonero το τελικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Αυτό, εκτός από το επιθετικό bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, μαύρους καθρέπτες, μεγάλες ζάντες, διαχύτη, αεροτομή και τραπεζοειδή εξάτμιση τοποθετημένη στο κέντρο, θα διαθέτει ζάντες 18″, μεγάλα φρένα και στο εσωτερικό θα διαθέτει σπορ πινελιές.

Μηχανικά θα φορά τον νέο 2,0-λιτρο TFSI κινητήρα που φορούν τα νέα S3 και Golf GTI και στη περίπτωση του θα αποδίδει κοντά στα 280 άλογα με 380 Nm ροπής. Η κίνηση θα μεταφέρεται στον μπροστά άξονα και θα διαθέτει το νέο ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό VAQ που φορά και το νέο Golf GTI. Θα συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό αλλά και με ένα 6-τάχυτο ή 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DSG

Σε ότι αφορά την Ecomotive έκδοση αυτή θα έχε λιγότερα από 89 γρ/χλμ εκπομπές CO2 αφού θα διαθέτει καλύτερη αεροδυναμική και ελαστικά χαμηλής πίεσης

Αν θέλεις να μάθεις αναλυτικές λεπτομέρειες για το νέο Leon μπορείς να βρεις εδώ καθώς και στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα