Scheckter: Ο Alonso δεν είναι ο καλύτερος της Formula 1

10:24 2/4/2012 - Πηγή: AutoBlog

Στη Formula 1, είναι δύσκολο να πει κάποιος με βεβαιότητα ποιο είναι ο καλύτερος οδηγός. Σε πολλές περιπτώσεις, το μονοθέσιο καλύπτει τις ικανότητες του οδηγού, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει πολλά, αν το μονοθέσιό του δεν είναι ανταγωνιστικό, όσο καλό κι αν είναι. Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, οι δύο καλύτεροι οδηγοί του αθλήματος είναι οι Lewis Hamilton και Fernando Alonso, χωρίς να γνωρίζω

ή να πιστεύω ποιος από τους δύο είναι ο καλύτερος.

Πάντως, σύμφωνα με τον Jody Scheckter, Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 1979, ο Alonso ανήκει στους κορυφαίους, αλλά δεν είναι ο καλύτερος.

Ο Fernando είναι ένας από τους κορυφαίους οδηγούς, φυσικά, αλλά δε θα έλεγα ότι είναι ο καλύτερος. Τον βλέπω σαν σταθερό εκτελεστή, που είναι ικανός να παίρνει αποτελέσματα, για όσο καιρό έχει το κατάλληλο μονοθέσιο.

Ο 62χρονος Νοτιοαφρικανό αναφέρεται και στον Felipe Massa, οποίος -δικαιολογημένα- δεν έχει ακούσει λίγα αυτό τον καιρό.

Massa ήταν, σίγουρα, καλός πριν από το ατύχημά του. Στο τέλος της καριέρας του Michael με τη Ferrari, ο Felipe άρχισε να δείχνει ότι είναι ταχύτερος. Αλλά, σίγουρα, δεν είναι καλός από τότε που επέστρεψε.

Αλήθεια, για ‘σένα, ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός της Formula 1;
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα