Scaldarsi Emperor I. Μια “βιασμένη” Maybach S600 αξίας $1,5 εκατ.

Η Scaldarsi Motors μια εταιρία από το Μόντρεαλ του Καναδά, πήρε μια Mercedes Maybach S600, την “βίασε” και μας παρουσιάζει το Scaldarsi Emperor I αξίας 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων. Γιατί κοστίζει τόσο αυτή η κακόγουστη δημιουργία που βλέπεις στις φωτογραφίες; Έχουμε και λέμε.

Πάνω στο αυτοκίνητο, εκτός από το άθλιο bodykit, έχουν τοποθετηθεί ροζ χρυσός 24 καρατίων, ξύλο και δέρμα και μηχανικά, ο V12 twin-turbo κινητήρας των 6,3-λίτρων

αποδίδει 900 άλογα, χάρη στο πακέτο της Brabus, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,7 δευτερόλεπτα. Οι αμφιβόλου αισθητικής ζάντες είναι βαμμένες σε μαύρο και χρυσό χρώμα, το εξωτερικό προσφέρεται σε 16 διαφορετικές αποχρώσεις, ενώ το εσωτερικό μπορεί να ντυθεί με 24 διαφορετικής ποιότητας και χρώματος δέρματα, αλλά και με 78 διαφορετικές επενδύσεις ξύλου, ενώ μέχρι και το κλειδί έχει δεχτεί την “περιποίηση” της

Η εταιρία θέλει να κατασκευάσει μόλις 10 μονάδες του Emperor I, αρκεί βέβαια να βρεθούν αυτοί οι δέκα που θα θέλουν να έχουν αυτό το έκτρωμα στο γκαράζ τους. Η εταιρία μαζί με την αγορά ενός αυτοκινήτου κάνει δώρο ειδικά ποτήρια σαμπάνιας, ειδικές βαλίτσες αλλά και ένα Emperor Edition Rolex ρολόι.

Η Scaldarsi ετοιμάζει να παρουσιάσει το Emperor ΙΙ (μια Mercedes-AMG S65 Coupe), το Emperor III (μια Bentley Bentayga), το Emperor IV (μια Mercedes-AMG G65) και το Emperor V (μια Bugatti Chiron).

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα