Sauber: Δεν περιμέναμε τέτοιες δηλώσεις από τον Van der Garde

Ο Giedo van der Garde θέλησε ν’ αφήσει πίσω του τη διαμάχη με τη Sauber, επιβεβαιώνοντας ταυτοχρόνως πως η ομάδα θα καταβάλει αποζημίωση στον ίδιο, χωρίς να διευκρινίζει φυσικά το ποσό, αν και λέγεται πως αυτό αγγίζει τα €15.000.000. Η Sauber μπορεί να περίμενε μια δήλωση από τον Ολλανδό, όμως όχι σε αυτό το ύφος και φροντίζει να του δώσει μια απάντηση.

Οι Ελβετοί έμειναν έκπληκτοι από τα όσα έγραψε ο Van der Garde και οι ίδιοι λένε

στην ανακοίνωσή τους.

Μείναμε έκπληκτοι. Δεν γνωρίζαμε τις προθέσεις του. Ίσως προσπάθησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως νικητή, ενώ εμείς περιμέναμε να χαλαρώσει μετά από την επίτευξη της συμφωνίας μας. Ο Giedo αποφάσισε ν’ ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση, και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τη λογική του.

Είχαμε πολύ καλές απαντήσεις στις δηλώσεις και τις κατηγορίες του Giedo. Αλλά, η συνέχεια του θέματος δε θα βοηθούσε την ομάδα, τους οπαδούς και τους συνεργάτες μας. Θα ενθάρρυνε μόνο έναν πόλεμο λάσπης μέσα από τα ΜΜΕ, κι εμείς δε θα το κάνουμε αυτό. Επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα, στη Μαλαισία, εκεί όπου στοχεύουμε στην επιτυχία του προηγούμενου αγώνα, μαζί με τους Marcus Ericsson και Felipe Nasr. Όλες μας οι προσπάθειες γίνονται για τον στόχο αυτό.

Με αυτό στο μυαλό μας, θα θέλαμε να σας ενθαρρύνουμε να σχηματίσετε τη δική σας άποψη για ό,τι συνέβη, όσο κρίσιμο κι αν είναι. Από την πλευρά μας, κλείνουμε το θέμα και ανυπομονούμε ήδη για να γιορτάσουμε μελλοντικές επιτυχίες στην πίστα μαζί μ’ εσάς.

Ελπίζω πραγματικά το θέμα να έχει κλείσει οριστικά και να μην υπάρξει καμία απάντηση από την πλευρά του Van der Garde. Ό,τι έγινε, ανήκει πια στο παρελθόν και ήδη μας έχουν κουράσει με τη διαμάχη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα