S.Perez: “Είμαι απελπισμένος, θέλω την πρώτη μου νίκη!”

Μετράμε αντίστροφα, η Μελβούρνη είναι ήδη προ των πυλών και οι μνηστήρες ακονίζουν τα ξίφη τους. Το βάθρο χωράει μόνο 3 οδηγούς και η πρώτη θέση, έναν και μοναδικό. Το 2013 φαντάζει έτος αλλαγής, έτος εκπλήξεων και γερής κόντρας. Μπορεί ο Sebastian Vettel να διατηρήσει τον τίτλο του ή θα έχουμε την αναμενόμενη αλλαγή στη θέση του βασιλιά της Formula 1; Ο Sergio Perez είναι ‘δω για να μας δώσει τη δική του άποψη.

Ως οδηγός Formula 1,

ονειρεύεσαι την πρώτη σου νίκη. Είναι κάτι για το οποίο ονειρεύεσαι όλη σου τη ζωή. Δεν έχω καμία ιδέα για το πως είναι. Πρέπει να είμαι ειλικρινής, είμαι απελπισμένος για νίκη! Αλλά στη Μελβούρνη θα οδηγήσω κανονικά. Δε θέλω να οδηγήσω απελπισμένα, απλά για να κερδίσω. Χρειάζομαι συνέπεια για να κερδίσω βαθμούς! Γνωρίζω ότι η νίκη θα έρθει κάποια στιγμή, έτσι δεν είμαι και τόσο απελπισμένος. Καλά, είμαι απελπισμένος αλλά δεν θα πιέσω για να κερδίσω αμέσως, κάνοντας τρελά πράγματα και ειδικά στην αρχή του Πρωταθλήματος!

Αδιαπραγμάτευτα, ο μικρός κοιτάει ψηλά κι έχει θέσει προ πολλού τους στόχους του για τη φετινή χρονιά. Πρώτη νίκη, συνοχή και διάρκεια, ούτως ώστε να καταφέρει η McLaren αλλά και ο ίδιος να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα. Δε θεωρώ ότι είναι κάτι ακατόρθωτο (ειδικά το 2013, ελέω και του μεγάλου ανταγωνισμού) αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η McLaren είχε ίσως το γρηγορότερο αυτοκίνητο μέσα στο 2012 αλλά της έλειψε η αξιοπιστία, κάτι που της στοίχισε στην πορεία. Μπορεί ο μικρός Μεξικανός από τη Guadalajara να κάνει την έκπληξη; Μπορεί να τρυπώσει μεταξύ Vettel και Alonso; 3 ώρες και κάτι ψιλά μας έχουν απομείνει. Μελβούρνη ξεκινάμε…!

[Πηγή: McLaren]

Keywords
Τυχαία Θέματα