Rosberg: Το λάθος μου στο Austin οφείλεται σε ριπή ανέμου

Τα πάντα τελείωσαν και όσον αφορά τη μάχη στο πρωτάθλημα των οδηγών. Ο Nico Rosberg για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, χάνοντας πρόωρα τη νίκη στο Austin από δική του λάθος. Ο Lewis Hamilton είχε ταχύτερο ρυθμό πίσω του και σίγουρα θα είχαμε μάχη μέχρι το τέλος, όμως αυτό δε χρειάστηκε να συμβεί, διότι ο Γερμανός βγήκε εκτός στη στροφή 16, χάνοντας σημαντικό χρόνο, την πρωτοπορία του αγώνα, αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο 30χρονος μιλά για

το περιστατικό προσπαθώντας να εξηγήσει ό,τι έγινε. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, μια μεγάλη ριπή ανέμου ήταν αυτό που τον ανάγκασε να χάσει στιγμιαία τον έλεγχο της W06, τονίζοντας ότι δεν το λέει για να δικαιολογηθεί.

Ήταν μια ριπή ανέμου, μια μεγάλη. Αλλά, όλοι το είχαν αυτό, έτσι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν δικαιολογία. Παραμένει ένα λάθος, αλλά καταλαβαίνω το λάθος μου τώρα και αυτό είναι σημαντικό. Ήταν κάτι ασυνήθιστο που έγινε μόνο μία φορά σε όλους εκείνους τους γύρους κι έχασα πίεση στο πίσω μέρος. Η κατανόηση του λάθους με βοηθά στο να προχωρήσω μπροστά.

Σε αυτό το Grand Prix τα πράγματα θα είναι όπως συνήθως και θα έχουμε άλλη μία μάχη. Ακόμα παλεύω για τη νίκη εκεί έξω. Τα πράγματα έχουν τελειώσει όσον αφορά τον τίτλο τους κατασκευαστές και τον τίτλο στους οδηγούς, έτσι θέλω να κερδίσω, όπως ισχύει για τους Lewis και Vettel.

Keywords
Τυχαία Θέματα