Rosberg: Κακώς ο Hamilton δε με άφησε να περάσω, η μάχη θα είναι έντονη

Το Ουγγρικό Grand Prix μάς χάρισε πολλές μάχες μεταξύ των οδηγών, μία εκ των οποίων ήταν αυτή των Lewis Hamilton και Nico Rosberg, για την τρίτη θέση στους τελευταίους γύρους. Οι δύο οδηγοί είχαν διαφορετική στρατηγική και μάλιστα δεν έλειψαν τα team orders προς τον Hamilton, μία κίνηση που η ομάδα παραδέχτηκε ότι ήρθε μέσα στον πανικό τής ήττας.

Ο

Rosberg περιορίστηκε στην 4η θέση και ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο Γερμανός πήρε καρώ σημαία χωρίς να τερματίσει στο βάθρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ο “Billion Dollar Man” έπρεπε να κάνει στην άκρη, εννοώντας ότι η Mercedes μπορεί να έφευγε με περισσότερους βαθμούς από το Hungaroring.

Ο Lewis δε με άφησε να περάσω παρόλο που είχε εντολή, κάτι που προφανώς δεν ήταν καλό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν ξέρω τι είπε ο Lewis. Ο αγώνας για τον τίτλο θα συνεχίσει να είναι έντονος μέχρι το τέλος, και αυτό είναι φυσικό, γιατί και οι δυο μας θέλουμε τη νίκη στον αγώνα. Όλοι είδαμε τι έγινε. Όλα έγιναν στην ενδοεπικοινωνία, αλλά είναι καλύτερο για όλους μας να το συζητήσουμε πίσω από κλειστές πόρτες.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας δεν κατάφερε ν’ ανέβει στο βάθρο στα τελευταία χιλιόμετρα του αγώνα, παρόλο που είχε πολύ καλύτερα ελαστικά, κάτι που φυσικά δεν τον αφήνει ικανοποιημένο, υποστηρίζοντας ότι, αν ήταν εκατοστά πιο κοντά, ο Hamilton δε θα μπορούσε να τον κρατήσει πίσω του.

Η διαφορά μειώθηκε στους 11 βαθμούς, κάτι που δεν περίμενε ο Rosberg πριν από το ξεκίνημα του αγώνα, αφού ο ίδιος ξεκινούσε από την pole, ο Lewis από το pit lane και τελικά τερμάτισε πίσω από τον Βρετανό, έστω και με τον τρόπο που είδαμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα