Renault Twingo R.S Red Bull Racing RB7

H Renault ανακοίνωσε την συλλεκτική έκδοση Twingo RS Red Bull Racing RB7, έτσι ώστε να γιορτάσουν έτσι τον παγκόσμιο τίτλο κατασκευαστών που πήρε το 2011 η Red Bull Racing στη Formula 1. Φορά το Cup chassis, μαύρες Gana ζάντες 17″, το σύστημα τηλεμετρίας R.S. καθώς και

αυτοκόλλητα στην οροφή.

Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο μόνο σε 10 χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Βέλγιο/Λουξεμβούργο, Ιαπωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία και Ελβετία και οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τον Ιούνιο, με την Γαλλία να ξεκινούν από τον Σεπτέμβριο.

Μηχανικά φορά έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.600 κ.εκ. απόδοσης 133 ίππων με 160 Nm ροπής με μέση κατανάλωση 6.5 λίτρα/100 χλμ και 150 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Το Cup Chassis χαμηλώνει το αυτοκίνητο κατά 4 mm και διαθέτει ανάρτηση 10% σκληρότερη. Φορά μεγάλα φρένα 280 mm μπροστά και 240 mm πίσω.

Στιλιστικά φορά νέο μπροστά προφυλακτήρα, πλαϊνά spoiler, αεροτομή και νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη. Είναι βαμμένο σε μαύρο περλέ χρώμα με κίτρινες λεπτομέρειες, και στο εσωτερικό υπάρχει μαύρες επενδύσεις με κίτρινες ραφές και μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά. Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα