Renault Talisman το όνομα του νέου Laguna, ντεμπούτο στις 6 Ιουλίου [Teaser Video]

Την ερχόμενη Δευτέρα, 6 Ιουλίου, η Renault θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του Talisman, του νέου μεσαίου σεντάν της που θα αντικαταστήσει το Laguna. Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο σε sedan και wagon εκδόσεις σώματος, καθώς η coupe έκδοση θα καταργηθεί λόγω της χαμηλής ζήτησης. Το επίσημο ντεμπούτο του θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Θα έχει “συναισθηματικό” σχεδιασμό και από τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες φαίνονται

ξεκάθαρα οι επιρροές από την τρέχουσα σχεδιαστική ταυτότητα της Renault. Θα κατασκευαστεί πάνω στην CMF πλατφόρμα, θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από τη τωρινή γενιά, έτσι ώστε να ικανοποιήσεις και τους απαιτητικούς Κινέζους, ενώ θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Georges Besse της Renault στο Douai, εκεί όπου κατασκευάζονται τα Espace και Scenic

Κίνηση θα παίρνει από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου όπου ανάμεσά τους θα συναντάμε τον 1.600αρη TCe των 160 και 200 ίππων και τον 1.600 dCi των 130 και 160 ίππων, με τους κινητήρες να συνδυάζονται με εξατάχυτο μηχανικό και 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Στο εσωτερικό του, όπως προκύπτει από το teaser video, θα συναντάμε δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις, Head-Up Display, με την Renault να τοποθετεί στο Talisman, LED φωτιστικά σώματα, σύστημα τετραδιεύθυνσης, ενεργό cruise control, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, ημι-αυτόνομη τεχνολογία με δυνατότητα στάθμευσης και μια πληθώρα συστημάτων ασφαλείας και βοήθειας. Το Talisman θα πωλείται στην Ευρώπη, εκτός από τις αγορές της Αγγλίας και της Ιρλανδίας.

Δελτίο Τύπου

Renault Talisman: the brand’s new D-segment saloon

The names Renault chooses for its models are selected to symbolise their style and personality in all the markets where they are sold.

True to this tradition, the Talisman has been given a charismatic name that conjures up notions of both protection and power. At the same time, Talisman is an easy word to pronounce and understood the world over.

This three-syllable name rolls easily and naturally off the tongue word yet it asserts the model’s powerful poise and the energy it radiates. The combination of its robust, racy lines and innovative technologies express protection and safety.

The Renault Talisman delivers intense driving enjoyment founded on a genuinely sensorial experience.

Visit our press website at 2:30 pm on July 6, 2015, to discover the Renault Talisman’s design and features.

To see the Renault Talisman mood film click here.

Keywords
Τυχαία Θέματα