Raikkonen: Ο Perez μάς γ@%*$€ τον αγώνα!

20:35 7/6/2013 - Πηγή: AutoBlog

Ο Kimi Raikkonen φαίνεται πως θα χρειαστεί καιρό για να ξεχάσει τον αγώνα στον Μονακό, όπου είχε επαφή με τον Sergio Perez, με αποτέλεσμα να πάρει μόλις 1 βαθμό, αυτόν της 10ης θέσης. Ο Φινλανδός έχει πει πως ο Μεξικανός θέλει μια… μπουνιά στο πρόσωπο, για να ό,τι έκανε στον προηγούμενο αγώνα, ενώ συνεχίζει να είναι θυμωμένος με τον οδηγό της McLaren, παρόλο που έχουν περάσει δυο εβδομάδες από το συμβάν μεταξύ τους.

Δε νιώθω κάτι

διαφορετικό τώρα, διότι μας γ@%*$€ τον αγώνα. Ακόμα κι αν με ρωτήσετε σ’ έναν χρόνο από τώρα, θα είναι το ίδιο. Πήραμε έναν βαθμό, αλλά δεν ήταν σωστό.

Μίλησα με τους αγωνοδίκες και μου είπαν ότι ήταν αγωνιστικό συμβάν. Είπαν ότι δεν έκανα τίποτα λάθος, αλλά, προφανώς, κάτι έγινε λάθος από κάποιον. Δε νομίζω ότι αλλάξει κάτι, αλλά νομίζω ότι ο Charlie (Whiting) μίλησε στον Perez· δεν ξέρω τι είπαν.

Μερικές φορές, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με κάποιους οδηγούς, γιατί δεν μπορείς να τους εμπιστεύεσαι. Εμπιστεύεσαι τους πρώτους 5 οδηγούς, και γνωρίζεις ότι δεν πρόκειται να στρίψουν πάνω σου και ότι αγωνίζονται δίκαια. Μπορεί να είμαστε σκληροί, αλλά μπορούμε να είμαστε και δίκαιοι. Είναι καλό να είσαι επιθετικός, αλλά θα πρέπει να σκέφτεσαι πώς θα προσπεράσεις. Σίγουρα, υπάρχουν αυτοί που είναι σκληροί και δίκαιοι κι αυτοί που δεν ξέρεις τι να περιμένεις.

Ο 33χρονος ελπίζει να έχει ένα πολύ καλύτερο Σαββατοκύριακο στο Μόντρεαλ, κυρίως χωρίς επαφές, αλλά και με μία πολύ ανταγωνιστική E21. Τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά δε μας έδειξαν απολύτως τίποτα για την ανταγωνιστικότητα των μονοθεσίων, διότι τα slicks ελαστικά μπήκαν στα μονοθέσια στα τελευταία λεπτά, κι ελπίζουμε οι συνθήκες να είναι καλύτερες στο FP2, που ξεκινά σε λίγο.


[Via: ESPN F1 | Photo Copyright: Andrew Ferraro/Lotus F1 Team]

Keywords
Τυχαία Θέματα