Racing Legend: το BBC παρουσιάζει μέσα από ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ τον Colin McRae

To βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι BBC είναι γνωστό για τις εκπληκτικές παραγωγές. Το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, με πιο γνωστό τη δημοφιλέστερη τηλεοπτική εκπομπή στο κόσμο, το Top Gear. Επίσης, τις προάλλες είδαμε την επική παραγωγή ένός υπέροχου ντοκιμαντέρ του Sir Patrick Stewart για τον Sir Stirling Moss.

Η σειρά Racing Legends μας παρουσιάζει τις ζωές τριών θρυλικών ονομάτων από τον κόσμο του

μηχανοκίνητου αθλητισμού, του Sir Stirling Moss, του Sir Jackie Stewart και του Colin McRae.

Στο τρίτο αυτό μέρος, βλέπουμε τον πολλάκις ολυμπιονίκη Βρετανό ποδηλάτη Sir Chris Hoy να προσπαθεί να ανακαλύψει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα ενός από τους μεγαλύτερους οδηγούς των αγώνων ράλι, Colin McRae.

Μέσα από ένα συνδυασμό από αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με την οικογένεια, τους φίλους του και συναρπαστικό αρχειακό υλικό και περνώντας χρόνο μαζί τους και τους ανθρώπους που τους γνώριζαν καλύτερα να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Βλέπουμε τα σκαμπανεβάσματα, τις νίκες και τις επιθανάτιες εμπειρίες αλλά και τη προσπάθεια του να μάθει να οδηγεί με το χαρακτηριστικό τρόπο “if in doubt flat out” από τον πατέρα του αλλά και τον Ken Block. Απόλαυσε μια ώρα οπτικοακουστικής εμπειρίας!

[Πηγή: BBC via: YouTube]

Keywords
Τυχαία Θέματα