Porsche Panamera by A.Kahn Design

Μετά το Land Rover και τη Ferrari, ο A.Kahn έπιασε στα χέρια του και την Porsche Panamera. Στιλιστικά περιλαμβάνει ένα wide bodykit, που αποτελείται από αεριζόμενα εμπρός και πίσω θόλους τροχών με ενσωματωμένο πίσω σπόιλερ, χαμηλότερη πίσω αεροτομή, σπορ χαμηλωμένο σύστημα ανάρτησης απο τον Kahn, φιμέ τζάμια, κόκκινες δαγκάνες φρένων

και φιμέ πίσω φωτιστικά σώματα. Τέλος το σύστημα εξάτμισης που προσφέρει το A.Kahn Design από ανοξείδωτο χάλυβα που αποτελείται από τετραπλές εξατμίσης σε ένα ριζοσπαστικό σχέδιο, συνδυάζει το αισθητική με μηχανική βελτίωση.

Για το εκπληκτικό εσωτερικό της Panamera, έχει επιλεχθεί ένα θαυμάσιο μείγμα από κόκκινο καπιτονέ και διάτρητο δέρμα για τα καθίσματα και με το ταχύμετρο και στροφόμετρο να υπάρχει η επιλογή του κόκκινο ή κρεμ χρώματος. Ωστόσο, παρέχει στους πελάτες τους τη δυνατότητα καθολοκλήρου εξατομίκευσης και παραμετροποίησης.Τέλος, προσφέρει τις state-of-the art ζάντες του, Kahn RS600, σε διαστάσεις 22′ ιντσών και βαμμένες σε χρώμα της επιλογής του πελάτη. To εικονιζόμενο αυτοκίνητο κοστίζει £86.875 (€104.000).
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα
Porsche Panamera, A Kahn Design,