Porsche Cayman GT4 και C63 AMG Coupe [Renderings]

Ευτυχώς που εν έτη 2014 υπάρχουν οι άριστοι χρήστες του photoshop και βλέπουμε το πως θα μοιάζουν τα επερχόμενα μοντέλα, προτού καν τα παρουσιάσουν οι εταιρίες. Τέσσερις νέες renderings φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σήμερα, τόσο από την Porsche Cayman GT4 όσο και από την C63 AMG Coupe.

Η Cayman GT4 θα είναι η πρώτη εργοστασιακή Cayman

στην 8-χρονη ιστορία του μοντέλου που θα διαθέτει turbo, και η πρώτη Porsche που θα φορέσει το λογότυπο GT4. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα από την προηγούμενη Cayman R, η GT4 θα φοράει τον γνωστό 3,8-λίτρων turbo επίπεδο εξακύλινδρο κινητήρα, απόδοσης κοντά στα 450 άλογα, τα οποία θα περνάνε στο δρόμο μόνο από τον πίσω άξονα.

Θα είναι ελαφρύτερη από την standard, σημαντικά πιο “ειδική” και πιθανότατα, αυτόματη αφού λέγεται πως θα εξοπλίζεται με το PDK κιβώτιο ταχυτήτων που χρησιμοποιεί και η GT3. Στιλιστικά το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με νέο bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, μεγάλη αεροτομή και διαχύτη, ενώ μεγαλύτερα θα είναι και τα φρένα, πατώντας χαμηλότερα στο έδαφος, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει και roll cage. Άγνωστη παραμένει ακόμα η ακριβής ημερομηνία παρουσίασης, αλλά από τη στιγμή που θα είναι μοντέλο 2015, δεν αποκλείεται να την δούμε επίσημα προς το τέλος του έτους.

H C63 AMG Coupe θα διαθέτει μικρή αεροτομή, πιο sport και μυώδεις εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, περισσότερους και μεγαλύτερους αεραγωγούς, χαρακτηριστικές AMG ζάντες ελαφρού κράματος, χαμηλότερες αναρτήσεις και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι με το κοντέρ να έχει τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα.

Κάτω από το καπό η C63 AMG φορά τον νέο twin-turbo, 4,0-λιτρο V8 κινητήρα ο οποίος στη περίπτωσή της θα αποδίδει 480 άλογα και θα συνδυάζεται με το γνωστό 7G-MCT Speedshift αυτόματο κιβώτιο, το οποίο θα στέλνει τη κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Θα βγει στην αγορά και σε S έκδοση, με τον V8 κινητήρα της να παράγει 500 άλογα.

Keywords
Τυχαία Θέματα