Pirelli: Επικεντρωνόμαστε περισσότερο σε ελαστικά 19 ιντσών

10:31 5/8/2014 - Πηγή: AutoBlog

Πριν από περίπου έναν μήνα, στις δοκιμές τού Silverstone, η Pirelli δοκίμασε πρωτότυπα ελαστικά 18 ιντσών στο μονοθέσιο στη Lotus E22. Οι απόψεις για το αν το βρετανικό μονοθέσιο -συνεπώς και όλα τα υπόλοιπα- δείχνουν πιο όμορφο ή όχι διίστανται, αλλά αυτό ελάχιστα (βασικά καθόλου) αφορά τους ανθρώπους της FIA, καθώς η αλλαγή γίνεται

κατά κύριο λόγο για τα ελαστικά παραγωγής.

Ο Paul Hembery, Αγωνιστικός Διευθυντής τής ιταλικής εταιρείας, έχει πει στο παρελθόν ότι μπορούν να έχουν έτοιμα τα ελαστικά 18 ιντσών για το 2016, όμως τώρα ο Βρετανός αποκαλύπτει ότι η Pirelli εστιάζει περισσότερο σε ελαστικά 19 ιντσών.

Κάνουμε πολλή δουλειά, πιθανώς εστιαζόμαστε στα ελαστικά 19 ιντσών τώρα, αν πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Μεταφέρουμε εσωτερικά τη δουλειά μας σ’ αυτές τις βελτιώσεις, έτσι, από αυτή την άποψη, προχωράμε μπροστά. Τα ελαστικά 18 ιντσών τα έχουμε παντού (σε άλλα αθλήματα) και τα 19 ιντσών είναι διαφορετικά.

Όσο για το πλάτος, είναι πολύ νωρίς να πούμε. Πιστεύω ότι εξαρτάται από τις αλλαγές στην αεροδυναμική και τι θα πιστέψουν ότι πρέπει να κάνουμε με την ανάρτηση. Έχουμε ακούσει να μιλάνε για κάποια μορφή ενεργητικής ανάρτησης. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί αυτό. Αλλά, υπάρχουν πολλά που σκέφτονται για ν’ αλλάξουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα