Photo Gallery: Chevrolet Cruze Facelift και Cruze Wagon

Η Chevrolet παρουσίασε στη Γενεύη την Wagon έκδοση του νέου Cruze και τώρα μας έδωσε τα πλήρη χαρακτηριστικά του, νέες φωτογραφίες του καθώς και φωτογραφίες από την facelift έκδοση του Cruze. Το Cruze Wagon γίνεται η τρίτη παραλλαγή του νέου Cruze το οποίο πωλείται ήδη σε sedan και hatchback έκδοση. Έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις αφού αγγίζει τα 4.597 mm μήκος ενώ ο χώρος αποσκευών του αγγίζει τα 500 λίτρα, ο οποίος τριπλασιάζεται όταν αναδιπλωθούν

τα πίσω καθίσματα.

Μηχανικά θα είναι διαθέσιμο με 5 κινητήρες όπου υπάρχει ένας νέος 1.400αρης turbo κινητήρας, ένας νέος 1.700αρης VCDi πετρελαίου απόδοσης 132 ίππων με σύστημα Start/Stop και εκπομπές CO2 119 γρ/χλμ, ένας βελτιωμένος 2.0-λιτρος πετρελαιοκινητήρας. Επίσης θα υπάρχει ο 1.400αρης και ο 1.800αρης κινητήρας βενζίνης των sedan και hatchback εκδόσεων.

Από πλευρά εξοπλισμού υπάρχει keyless σύστημα, σύστημα Start/Stop, κάμερα οπισθοπορείας αλλά και το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Chevrolet MyLink.  Αναλυτικότερες λεπτομέρειες μπορείς να διαβάσεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί ενώ τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείς να βρεις εδώ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα