OnBoard Video: Κάνε βόλτα με μια McLaren 650S Coupe και Spider

Η McLaren παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης την 650S Spider μαζί με την Coupe αδερφή της και σήμερα είναι πρώτη ευκαιρία να ακούσουμε τον ανανεωμένο κινητήρα του βρετανικού supercar.

Η ισχύς παρέχεται από τον αναβαθμισμένο twin-turbo V8 των 3.8 λίτρων που πλέον αποδίδει 650 άλογα και 678 Nm ροπής, με τις επιδόσεις να είναι εντυπωσιακές καθώς τόσο η Coupe όπως και η Spider,

χρειάζονται μόλις 3 δευτερόλεπτα για να φτάσουν τα 100km/h από στάση.

Το βάρος της ανοιχτής 650S είναι αυξημένο κατά 40 κιλά έναντι της κλειστής που σημαίνει πως η 650S Spider ζυγίζει άνευ υγρών 1.370 κιλά. Η αύξηση στο βάρος, οφείλεται φυσικά στην προσθήκη του hardtop μαζί με τον μηχανισμό του. Η λειτουργία της οροφής, όπως βλέπεις και από το βίντεο, μπορεί να γίνει ακόμα και εν κινήσει (με ταχύτητα μικρότερη των 30km/h), η διαδικασία είναι πλήρως αυτόματη και διαρκεί λιγότερα από 17 δευτερόλεπτα. Δανεισμένο από την 12C είναι το θερμαινόμενο πίσω τζάμι που λειτουργεί ανεξάρτητα από την οροφή και όταν η οροφή είναι κατεβασμένη λειτουργεί ως wind-deflector για να μειώσει τον αέρα στην καμπίνα. Από την άλλη, όταν η οροφή είναι κλειστή, το τζάμι μπορεί να χαμηλώσει για να απολαμβάνουν οι επιβάτες τον ήχο του κινητήρα. Enjoy!

[Πηγή: YouTube]

Keywords
Τυχαία Θέματα