O Verstappen ίσως δει την ασπρόμαυρη σημαία στην Monza

23:41 2/9/2016 - Πηγή: AutoBlog

O Charlie Whiting μίλησε στους εκπροσώπους των ομάδων της F1 πως στο ιταλικό GP, ο Max Verstappen θα μπορούσε να λάβει την ασπρόμαυρη σημαία προειδοποίησης για την συμπεριφορά του στο Spa. O Whiting, που συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Verstappen για να του ξεκαθαρίσει ποια πράγματα είναι ανεκτά, αναγνώρισε πως αφού εξέτασε περαιτέρω το συμβάν στο Spa, είπε πως θα μπορούσε να προτείνει στους αγωνοδίκες στη Monza να δείξουν στον Max

την ασπρόμαυρη σημαία προειδοποίησης.

Η σημαία αυτή εμφανίζεται μόνο μια φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα, ως προειδοποίηση προς τον οδηγό για την αντιαθλητική συμπεριφορά του εντός πίστας. Ο Verstappen πάντως συνεχίζει την επιθετική του στάση και σήμερα απάντησε στις δηλώσεις του Villeneuve, προτείνοντάς του “να προσέχει τα λόγια του για την επιθετική οδήγηση“, θυμίζοντάς του, το τι είχε κάνει ο ίδιος το 2001 στον αγώνα της Αυστραλίας, στον Ralf Schumacher.

Ο Raikkonen πάντως, από την Monza, εξέφρασε τις ανησυχίες του για την επιθετική συμπεριφορά του Verstappen στο Spa, συμπληρώνοντας πως δεν έχει τίποτα το προσωπικό με τον Ολλανδό. Ωστόσο τόνισε πως ο “μικρός” θα πρέπει να μάθει πότε να σηκώνει το πόδι από το γκάζι, ενώ έκλεισε πως όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη, αλλά πρέπει να τα παραδεχόμαστε κάποιες φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα