O Steve Saleen κέρδισε το όνομα της εταρίας του πίσω, μετά από την πτώχευση της εταιρίας

00:18 4/4/2012 - Πηγή: AutoBlog

Ο Steve Saleen βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη τα τελευταία 5 χρόνια ώστε να πάρει πίσω το όνομα “Saleen” από την αυτοκινητοβιομηχανία του Saleen, Inc, η οποία είχε κηρύξει πτώχευση 5 χρόνια πριν και αγοράστηκε από την MJ Acquisitions, η οποία κατείχε τα όλα τα δικαιώματα των S Line και Racecraft Ford Mustang μοντέλων. Ο Saleen,

ίδρυσε στη συνέχεια την SMS Supercars η οποία έβγαλε στη παραγωγή τα SMS 570 Dodge Challenger, 302 Ford Mustang και 620 Chevrolet Camaro.

Η MJ Acquisitions αρνήθηκε να καλύψει τις εγγυήσεις των αυτοκινήτων που είχε πουλήσει η Saleen, Inc, αλλά η SMS Supercars, ανέλαβε όλα τα έξοδα, χωρίς να έχει την παραμικρή νομική υποχρέωση να το κάνει. Ο Saleen μήνυσε την MJ Acquisitions και ζητούσε από αυτή να σταματά να χρησιμοποιεί το όνομα Saleen στα αυτοκίνητα της, προκειμένου να προστατευθεί η φήμη της μάρκας του.

Όλα αυτά τελειώσαν την Δευτέρα, αφού το δικαστήριο δικαίωσε τον Saleen και του έδωσε πίσω το όνομα του ώστε να το χρησιμοποιεί όπως θέλει. Ο ίδιος δήλωσε ότι πλέον όλα τα αυτοκίνητα της SMS Supercars θα πωλούνται με το σήμα και όνομα της Saleen.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα