Massa: Θέλω να κερδίσουμε τη Ferrari

Ο πιο ρεαλιστικός στόχος τής Williams για τη φετινή σεζόν είναι κακά τα ψέματα η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, και όχι η δεύτερη όπως έχει πει παλαιότερα η βρετανική ομάδα. Η κυριότερη της αντίπαλος, λοιπόν, είναι η Ferrari, η οποία δε θα παρατήσει τόσο εύκολα τη μάχη αυτή, ειδικά αν ο Kimi Raikkonen παρουσιαστεί βελτιωμένος στο δεύτερο μισό.

Μπροστά από την πρώην του ομάδα θέλει να βρεθεί και ο Felipe Massa,

ο οποίος πιστεύει ότι εγκατέλειψε το Maranello στην πιο κατάλληλη στιγμή.

Πιστεύω πως ναι. Ήταν πολύ σημαντικό για ‘μένα. Μερικές φορές μια αλλαγή σού κάνει καλό. Το είχα ανάγκη, ακόμα κι αν κάποια πράγματα δεν έχουν ταιριάξει καλά. Αλλά αυτό θα γίνει και νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα πολύ θετικό μέλλον μ’ αυτή την ομάδα.

Η μάχη μας τώρα είναι με τη Ferrari. Ήμασταν μπροστά μέχρι τον προηγούμενο αγώνα και η Ferrari είχε έναν καλύτερο αγώνα από τη Williams, αλλά η ευκαιρία να τερματίσουμε τη σεζόν μπροστά από τη Ferrari είναι πολύ μεγάλη. Αυτό θέλουμε. Το να είσαι σε θέση ν’ ανέβεις στους τρεις πρώτους σε μία χρονιά, μπροστά από μία μεγάλη ομάδα σαν τη Ferrari, είναι πολύ θετικό.

Μετά από 11 αγώνες, η Williams βρίσκεται στην τέταρτη θέση τής βαθμολογίας, με 135 βαθμούς, 7 λιγότερους από τη Ferrari. Η ομάδα τού Grove έχει χάσει αρκετούς βαθμούς, όμως έχει 8 αγώνες για να καταφέρει να περάσει και πάλι μπροστά από τους Ιταλούς, και να παραμείνει εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα