Massa: Δεν θα παίξω δεύτερο ρόλο

Μετά από 11 χρόνια στα οποία ανήκει στην οικογένεια της Ferrari, ο Felipe Massa θα αποτελέσει παρελθόν από την Ιταλική ομάδα στο τέλος της φετινής σεζόν. Στη θητεία του ως οδηγός της Scuderia, έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του και τους team mate του, χαρίζοντάς τους νίκες και πρωταθλήματα και τώρα δηλώνει πως ήρθε η ώρα να τρέξει για τον εαυτό του.

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε, στον θρυλικό τηλεπαρουσιαστή Galvao Bueno

του TV Globo, πως πλέον δεν θα τρέχει για να βοηθά τον Alonso:

Από εδώ και πέρα δεν θα τρέχω για τον Alonso. Ξεκινώντας κιόλας από την Παρασκευή στην Σιγκαπούρη, θα δουλεύω για τον εαυτό μου. Θα επιτίθεμαι όλη την ώρα, σε κάθε γύρο. Ήρθε πλέον η ώρα να κοιτάξω τον εαυτό μου.

Τα συγκεκριμένα λόγια δεν άρεσαν στον πρόεδρο της ομάδας, Luca Di Montezemolo, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει πως ο Felipe θα συνεχίσει να βοηθά τόσο την ομάδα, όσο και τον Alonso, στην προσπάθεια που κάνει για τον τίτλο.

Λένε ότι δεν θα βοηθήσει τον Fernando; Σας παρακαλώ! Σίγουρα θα το κάνει (να βοηθήσει), δίνοντας χείρα βοηθείας και στα δυο πρωταθλήματα.

Μετά την αποκάλυψη της μεταγραφής Raikkonen για το 2014, άρχισαν και τα προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας και ο Stefano Domenicali καλείτε πλέον να διαχειριστεί την κατάσταση, ως μια πρόβα τζενεράλε για του χρόνου. Προσωπικά, θα ήθελα να δω τους δυο οδηγούς της Scuderia να κοντράρονται, για πρώτη φορά στα ίσια, έστω και στους τελευταίους φετινούς αγώνες.

[Πηγή: TV Globo/Gazzetta dello Sport | Thanks for the tip, Μπάμπη]

Keywords
Τυχαία Θέματα