Marko: Μας αντιγράφουν ή διαμαρτύρονται για ό,τι κάνουμε

10:17 2/8/2012 - Πηγή: AutoBlog

Ο Helmut Marko επέστρεψε! Μαζί του, και οι υπερφίαλες δηλώσεις για την ομάδα του. Αυτή τη φορά, ο Αυστριακός αναφέρεται στις διαμαρτυρίες των άλλων ομάδων γι’ αυτά που κάνει η RBR. Ο Marko λέει γι’ άλλη μια φορά ότι όλοι οι άλλοι αντιγράφουν την ομάδα του, την οποία, λέει, ζηλεύουν, για τη δόξα και γι’ αυτά που έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια.

Απλά, είμαστε πιο δημιουργικοί. Είμαστε μέσα στους κανονισμούς, αλλά, φυσικά, πρέπει να δούμε πώς θα τους κάνουμε να δουλέψουμε καλύτερα για ‘μάς. Οι άλλοι

δεν είναι τόσο καλοί όσο εμείς σ’ αυτό. Όταν βλέπουν ότι κάνουμε κάτι, είτε το αντιγράφουν είτε προσπαθούν να το απαγορεύσουν.

Η ζήλια και ο φθόνος που βλέπουμε στα paddock είναι επειδή έχουμε κερδίσει τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά κι επειδή δεν είμαστε μια παραδοσιακή ομάδα. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος και αυτές οι προσπάθειες είναι για να μας ενοχλήσουν με κάποιον τρόπο.

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι η Ferrari έχει σύστημα που ρυθμίζει το ύψος με το χέρι, και δεν ήταν μόνο η Red Bull, στην οποία έγιναν συστάσεις στον Καναδά, για να υπάρχει σύστημα που λειτουργεί μόνο με ειδικό εργαλείο.

Ποτέ δεν κάναμε ρυθμίσεις χειροκίνητα. Δεν ξέρω γιατί οι άλλοι είναι τόσο αναστατωμένοι. Τυγχάνει να ξέρουμε ότι η Ferrari χρησιμοποιούσε κάτι τέτοιο εδώ και έναν χρόνο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα