Marko: Η Mercedes μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα

Η W05 είναι με διαφορά το ταχύτερο μονοθέσιο φέτος, όμως δεν είναι το πιο αξιόπιστο, ενώ και η κόντρα μεταξύ Rosberg και Hamilton έχει στοιχίσει βαθμούς στη Mercedes. Και τις τρεις φορές που παρουσιάστηκε ευκαιρία για κάποιον άλλο συνδυασμό να κερδίσει, η Red Bull με τον Daniel Ricciardo βρέθηκαν εκεί και πήραν την καρό σημαία. Έτσι, σε μια προσπάθεια να ανεβάσει την πίεση στο στρατόπεδο

της Mercedes, ο Helmut Marko υποστήριξε πως τα ασημένια βέλη μπορούν να κάνουν λάθη και να πετάξουν το πρωτάθλημα.

Αυτή η ειρήνη (μεταξύ των οδηγών τους) δεν είναι πραγματική. Κάποια στιγμή, οι Hamilton και Rosberg θα βρεθούν δίπλα-δίπλα ξανά, και με τον τίτλο μπροστά τους δεν θα υπάρχουν πλέον κανόνες. Και όταν τα ασημένια βέλη εκραγούν και πάλι, εμείς θα είμαστε εκεί για να τους νικήσουμε.

Ελπίζουμε να συνεχιστούν τα προβλήματα αξιοπιστίας της Mercedes. Περαιτέρω απώλειες θα είναι υπέρ μας στον αγώνα για το πρωτάθλημα. Η Mercedes ακόμα μπορεί να πετάξει αυτό το πρωτάθλημα.

Αυτή τη στιγμή, το πρωτάθλημα των κατασκευαστών δεν χάνεται για τη Mercedes, όμως ο Ricciardo βρίσκεται 60 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Lewis Hamilton και παρόλο που η διαφορά αντιστοιχεί σε περισσότερες από δυο νίκες, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους διπλούς βαθμούς στο Abu Dhabi, που ίσως να τον κρατήσουν μέχρι τέλος στο κυνήγι του τίτλου, έστω και θεωρητικά.

[Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull]

Keywords
Τυχαία Θέματα