Marchionne: Αυτόνομη Ferrari; Θα πρέπει να με πυροβολήσετε πρώτα

00:33 5/3/2016 - Πηγή: AutoBlog

Φαίνεται ότι “θέλει πολλές σφαίρες” ο Sergio Marchionne, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη του, όταν ρωτήθηκε για το αν ποτέ θα βγει στη παραγωγή μια αυτόνομη Ferrari απάντησε χαρακτηριστικά:

Θα πρέπει να με πυροβολήσετε πρώτα.

Δεν ξέρω αν θυμάσαι, αλλά σχεδόν ένα μήνα πριν είχε απαντήσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όταν είχε ρωτηθεί για το αν θα δούμε ένα SUV από τη Ferrari. Ο Marchionne,

επίσης, επανέλαβε πως μια ηλεκτρική Ferrari δεν πρόκειται να συμβεί, χαρακτηρίζοντάς ένα τέτοιο αυτοκίνητο ως μια “άσεμνη ιδέα“.

Ο Ιταλοκαναδός αναφέρει ότι ο λόγος που δεν θέλει την άμεση ροπή που έχουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι η έλλειψη ακουστικού ενθουσιασμού. Χαρακτηριστικά είπε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν του λένε τίποτα, μπροστά στα βενζινοκίνητα, και όταν οδήγησε το Model S σχολίασε:

Ενοχλήθηκα από την ησυχία του αυτοκινήτου.

Και εδώ που τα λέμε και ποιος δεν θα προτιμούσε τον εκπληκτικό ήχο των V12 της Ferrari; Ο Marchionne μισεί πραγματικά το ότι θα υποχρεωθεί να κατασκευάσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και πρακτικά έχει αποδεχθεί ότι πρέπει να παράγονται μικρά αυτοκίνητα, με χαμηλές καταναλώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα