Live φωτογραφίες και video της νέας Ferrari 488 GTB

Τον Καναδό, Ισραηλινής καταγωγής, Josh Cartu ίσως να μην τον ξέρεις, αλλά είναι ένα πολύ πλούσιος επιχειρηματίας και οδηγός αγώνων, ενώ κατά βάση έχει γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στο Gumball.

Επίσης, έχει μεγάλη λατρεία στα ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα, εκτός από ένα μαύρο BAC Mono (το οποίο τράκαρε δέκα μέρες μετά την παραλαβή του), έχει και μια 458 Speciale, ενώ παρήγγειλε και

την Aperta. Πρόσφατα βρέθηκε σε ένα event της Ferrari για διακεκριμένους πελάτες στο Maranello, με την ιταλική εταιρία να τους παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα, την 488 GTB. Ο Cartu έχει, επίσης, ιδιαίτερη ελευθερία με τα κοινωνικά δίκτυα, γι’αυτό και ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από τα αποκαλυπτήρια, με ενδιαφέρον να έχει το gunmetal γκρι χρώμα.

Το αυτοκίνητο θα το δούμε από κοντά στην έκθεση της Γενεύης σε λιγότερες από δυο εβδομάδες, με την 488 GTB να φορά, πλέον, έναν V8 3.902 κ.εκ turbo κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 670 άλογα στις 8.000 σ.α.λ με 760 Nm ροπής στις 760 Nn ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 8,3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 330 χλμ/ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα