Lincoln MKZ Concept

H Lincoln το είχε teasάρει κατά την διάρκεια της παρουσίασης του MKS στο Los Angeles, και 2 μήνες μετά, το παρουσίασε στο Detroit. Το MKZ Concept, δείχνει το πως θα μοιάζει το μοντέλο παραγωγής το οποίο θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2012, και είναι το πρώτο από τα 7 νέα μοντέλα της Lincoln έως το 2014. Το αυτοκίνητο διαθέτει LED φωτιστικά

σώματα, πανοραμική οροφή, λίγο διαφορετική γρίλια, χρωμιομένες ζάντες και χρωμιομένα διακοσμητικά. Στιλιστικά δεν δείχνει μόνο το πως θα μοιάζει το μοντέλο παραγωγής, αλλά και τα ανανεωμένα MKS, MKX, MKT και Navigator θα δανείζονται μερικά σχεδιαστικά στοιχεία του. Επίσης η Linkoln ετοιμάζει ένα νέο μικρό entry-level sedan καθώς και ένα μικρό crossover.

Το εσωτερικό του είναι αρκετά όμορφο με την κεντρική κονσόλα να επεκτείνεται και στα πίσω καθίσματα. Το αποτέλεσμα αποπνέει μια πολυτέλεια με δερμάτινες επενδύσεις και ξύλινα διακοσμητικά, με μια 8″ οθόνη αφής, το νέο σύστημα ψυχαγωγίας MyLincoln Touch και με τον πίνακα οργάνων να αποτελείται από μια 10.1″ TFT LCD οθόνη. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lincoln MKZ Concept,