Land Rover introduces three Range Rover special editions

12:52 7/2/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Land Rover θέλοντας να γιορτάσει τα 10τα γενέθλια της τωρινής γενιάς του Range Rover παρουσίασε 3 ειδικές εκδόσεις του. Η Westminster Edition φορά νέα “Noble” γρίλια, αλουμινένια διακοσμητικά και ζάντες 20. Στο εσωτερικό υπάρχουν κλιματιζόμενα καθίσματα σύστημα

ψυχαγωγίας με διπλή οθόνη και ηχεία Harman/Kardon. Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, φωτιζόμενα μαρσπιέ και αλουμινένια πεντάλ. Μηχανικά φορά τον πετρελαιοκινητήρα TDV8 4.4-λίτρων ο οποίος συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Η δεύτερη έκδοση είναι η TDV8 Autobiography ενώ η τρίτη η Supercharged Autobiography. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν νέο bodykit, ανοξείδωτη εξάτμιση και ζάντες 20″. Στο εσωτερικό συναντάμε ανακλινόμενα και θερμαινόμενα πίσω καθίσματα με σύστημα υποστήριξης οσφυικής μοίρας, και μπροστά κάθισμα συνοδηγού το οποίο μπορεί να πάει προς τα μπροστά, ώστε να αυξηθεί ο διαθέσιμος χώρος ποδιών του πίσω επιβάτη. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από τον Μάρτιο στην Αγγλία με αρχική τιμή £69.995 (€84.525).


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα