Jaime Alguersuari: “O Sebastian έχει περισσότερα να χάσει σε σχέση με τον Fernando!”

Είναι το θέμα των τελευταίων εβδομάδων και αναμένεται να παραμείνει στην ίδια θέση, τουλάχιστον για άλλες 2 βδομάδες! Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η υπόθεση τίτλος έχει να κάνει με 2 ονόματα. Vettel ή Alonso; Τα στοιχήματα και οι προβλέψεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Θα καταφέρει ο Γερμανός να κρατήσει αυτό τον τίτλο ή ο Ισπανός θα κλέψει το στέμμα για να το πάει στο Maranello; Περί του θέματος, σχολιάζει ο Jaime Alguersuari.

Ο Fernando είναι 10 βαθμούς πίσω από τον Sebastian

κι έχουμε άλλους 2 αγώνες. Μία πολύ μικρή διαφορά, ίση με τους βαθμούς της πέμπτης θέσης ενός αγώνα. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη για κανέναν από τους δύο. Ο Sebastian Vettel γνωρίζει ότι έχει στα χέρια του ένα γρηγορότερο αυτοκίνητο ενώ ο Fernando γνωρίζει ότι πρέπει να συνεχίσει να πιέζει στο έπακρο. Αν κάποιος κάνει το παραμικρό λάθος, τότε όλα θα έχουν τελειώσει.

Και συνέχισε:

Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είναι μεγάλο ζήτημα να καταφέρουν να φέρουν το αυτοκίνητο πίσω στο γκαράζ, γνωρίζοντας ότι δεν έχουν κάνει κάποιο λάθος και έχοντας σκοράρει το μέγιστο των βαθμών ούτως ώστε να καλύψουν τη διαφορά του αντιπάλου. Ο Sebastian γνωρίζει ότι έχει περισσότερα να χάσει. Είναι πρώτος στη βαθμολογία οδηγών κι έχει το καλύτερο αυτοκίνητο. Επίσης, φαίνεται ότι δεν μπορεί να χάσει τον τίτλο αλλά ταυτόχρονα, μπορεί και να τον χάσει! Ο Fernando το μόνο που έχει να κάνει είναι να κερδίσει αν και βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.

O Jaime Alguersuari που πλέον έχει αναλάβει ρόλο αναλυτή στο BBC, τόνισε ότι ο Fernando Alonso έκανε καταπληκτική δουλειά στο Abu Dhabi και γι’ακόμη μια φορά τερμάτισε στην καλύτερη δυνατή θέση. Επιπρόσθετα, πρόσθεσε ότι ο Ισπανός γνωρίζει ότι δεν παλεύει με τα καλύτερα εργαλεία στα χέρια του αλλά είναι ακόμη εκεί και θα παλέψει για τον τίτλο.

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ένας άνθρωπος που πέρασε από ένα μονοθέσιο Formula 1, έστω κι αν αυτό ήταν της Toro Rosso, έχει λόγο για τη συγκεκριμένη μάχη. Απ’εκεί και πέρα, κανείς μα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί στους επόμενους 2 αγώνες. Οι αναλύσεις είναι πολλές και οι συγκρίσεις άλλες τόσες. Η μάχη αυτή έχει καθηλώσει τους πάντες. Οποιαδήποτε πρόβλεψη μπορεί να θεωρηθεί άκυρη, κανείς δεν είναι Vettel και κανείς δεν είναι Alonso. Μόνο ο Γερμανός και ο Ισπανός μπορούν να δώσουν τις απαντήσεις. Υπομονή, λοιπόν, το Austin του Texas περιμένει με ανυπομονησία να βγάλει αποτέλεσμα. Sebastian Vettel ή Fernando Alonso γι’αυτόν τον τρίτο τίτλο; Η ανάλυση είναι και δική σας υπόθεση, εδώ στο Autoblog.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα