Hyundai i30 Connectivity Concept, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας από τη Hyundai

Η Hyundai παρουσίασε στη Γερμανία το i30 Connectivity, το νέο της πρωτότυπο σύστημα ενημέρωσης το οποίο το έχει τοποθετήσει πάνω σε ένα i30. Το i30 Connectivity Concept, μας δείχνει το πως θα είναι τα μελλοντικά συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της ΝοτιοΚορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου θα συνεργάζονται και με τα smartphone που θα διαθέτουν τσιπ NFC (Near Field Communication).

Με ένα τέτοιο smartphone ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θα μπορεί να κλειδώσει το αυτοκίνητο

απλά τοποθετώντας το κινητό του πάνω σε μια ειδική ετικέτα που βρίσκεται κολλημένη στο παράθυρο.

Στο εσωτερικό, ο οδηγός μπορεί να τοποθετήσει το τηλέφωνο πάνω σε ένα σημείο όπου θα φορτίζεται ασύρματα, με το σύστημα να βλέπει απευθείας τα δεδομένα του smartphone (επαφές, μουσική, δεδομένα πλοήγησης κτλ) και να τα προβάλει στην 7″ οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να το συνδέσει είτε ασύρματα είτε με κάποιο καλώδιο.

Ο Allan Rushforth, COO της Hyundai Ευρώπης, αναφέρει ότι με το Hyundai Connectivity Concept, η εταιρία του θέλει να δείξει ότι η φιλοσοφία της είναι να κάνει την τεχνολογία του αύριο, προσιτή σε ένα ευρύ φάσμα πελατών. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η Hyundai θα το περάσει στη παραγωγή το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα