Horner: Θα μας λείψει ο Dennis

Ο Ron Dennis έχει αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τη McLaren και όλη τη Formula 1. Ο Βρετανός είναι ένας εργασιομανής επί κεφαλής της εταιρείας που έχει πετύχει πολλές επιτυχίες στη Formula 1, αν και τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά τα τελευταία χρόνια. Αντιθέτως, η πορεία στα αυτοκίνητα παραγωγής είναι

έχει πάρει την ανιούσα, ωστόσο έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν τον Dennis να αφήνει ελεύθερη τη θέση του.

Ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, καθώς εκπρόσωπος από το Woking δε συμφωνεί για την ώρα με ό,τι έχει κυκλοφορήσει, έτσι θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε αν όντως τελικά γίνει η αποχώρηση. Ο Christian Horner, αν κι επί κεφαλής της Red Bull Racing, μιλά με κολακευτικά λόγια για τον 69χρονο, επισημαίνοντας πως θα είναι με μεγάλη απώλεια για το άθλημα.

Έχω μόνο τον μέγιστο σεβασμό για τον Ron. Ήμασταν πάντα ρόδα με ρόδα κι έχουμε παλέψει για χορηγούς, μηχανικούς, οδηγούς ή οτιδήποτε άλλο, αλλά πάντα έπαιζε δίκαια. Θα είναι μια μεγάλη απώλεια αν σταματήσει, σίγουρα για τη McLaren, αλλά και για τη Formula 1.

Είναι αξιοσημείωτο αυτό που έχει πετύχει για τη Formula 1. Αυτό που έχει χτίσει με τη McLaren είναι ένα παράδειγμα προς όλους μας. Είναι ένας παθιασμένος άνθρωπος και μάχεται για τα σωστά πράγματα στη Formula 1, μερικές φορές εις βάρος της δικής του ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα