Hill: Ο Raikkonen θα γίνει ξανά Πρωταθλητής

Από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της επιστροφής του Kimi Raikkonen φαίνεται πως είναι ο Damon Hill. Ο Πρωταθλητής του 1996 δηλώνει πως υπάρχουν ακόμα τίτλοι που θα κατακτήσει ο 32χρονος. Ωστόσο, είναι σχεδόν απίθανο να δούμε φέτος τον Φινλανδό να μάχεται για τις πρώτες θέσεις, καθώς θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, αλλά και η Renault, λογικά, δε θα μπορέσει

να του προσφέρει πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Είναι εξαιρετικό, και καλή τύχη σ’ αυτόν. Πρέπει ν’ αποδείξει ότι το ‘χει ακόμα, καθώς είναι σε μια καλή ομάδα και είναι ακόμα νέος. Έχει ήδη κερδίσει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, κι εγώ μόλις είχα μπει στη Formula 1 σ’ εκείνη την ηλικία, έτσι, σίγουρα, υπάρχουν πρωταθλήματα γι’ αυτόν.

Ο Hill τονίζει, επίσης, ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η απόλυτη κυριαρχία της Red Bull, και θέλει να δούμε μάχη κορυφής μεταξύ των μεγάλων ομάδων.

Θέλουμε να δούμε κάποιον που θα διαταράξει την ισορροπία, παρ’ όλο που νομίζω ότι ο Adrian είναι φανταστικός, και ο Vettel με τον Webber και τη Red Bull Racing αποτελούν μια σπουδαία ομάδα κορυφής, και φαίνεται πως έχουν την αγάπη του κόσμου. Είναι καλό, αλλά ξέρω ότι θέλουν να παλέψουν γι’ αυτό. Δε θέλουν να είναι τόσο εύκολο. Έτσι, μια μάχη τιτάνων μεταξύ των 3 καλύτερων ομάδων θα ήταν φανταστική.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα