Hamilton: Ξέρω να χάνω, θα συνεχίσω

Αρκετά σκληρή ήταν η τύχη με τον Lewis Hamilton τη φετινή σεζόν. Ο Βρετανός χτυπήθηκε από την αξιοπιστία σε αρκετούς αγώνες και το αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται 19 βαθμούς πίσω από τον Nico Rosberg. Αυτό σημαίνει ότι, αν ο Γερμανός κερδίσει στο Βραζιλιάνικο Grand Prix, τότε αυτομάτως γίνεται ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Ο Βρετανός δηλώνει πως είναι προετοιμασμένος για όλα, ενώ τονίζει πως έχει την εμπειρία

από ήττες και ξέρει να χάνει αξιοπρεπώς, έχοντας χάσει τον τίτλο το 2007, αλλά και πολλούς αγώνες.

Δε νομίζω ότι δεν μπορείς να προετοιμαστείς για να χάσεις, αλλά έχω εμπειρία από αυτό στο παρελθόν. Έχασα το 2007, και ξέρω ότι δε θα είναι τόσο επώδυνο όσο τότε. Έχω χάσει πολλούς αγώνες, έχω χάσει πρωταθλήματα στην καριέρα μου, έτσι δεν είναι ότι δεν έχω εμπειρία από αυτό.

Είμαι σε αυτό το σενάριο αυτή τη στιγμή και ξέρω ότι οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο να χάσω απ’ ό,τι να κερδίσω. Είναι δύσκολο να το δεχτείς, αλλά έτσι είναι. Θα συνεχίσω, ακόμα έχω τρεις τίτλους, έτσι ελπίζω ότι του χρόνου δε θα έχω προβλήματα αξιοπιστίας.

Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Hamilton είναι να παραμείνει προσηλωμένος στην προσωπική του απόδοση. Ξέρει καλά ότι το πρωτάθλημα δεν εξαρτάται από τον ίδιο, ωστόσο θέλει να συνεχίσει να κερδίζει, ελπίζοντας ότι θα πάει κάτι στραβά στον team-mate του, προκειμένου να γίνει τελικά η μεγάλη ανατροπή.

Είμαι συγκεντρωμένος στο πρωτάθλημα τώρα. Είμαι συγκεντρωμένος στον να κερδίσω αυτόν τον αγώνα και να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση. Συνήθως, όταν αποδίδω τόσο καλά, τα πράγματα κυλούν έτσι. Συνεπώς, αυτό είναι που έχω να κάνω. Ποτέ δεν έχω κερδίσει στη Βραζιλία, έτσι πηγαίνω εκεί με την ίδια νοοτροπία όπως και στο προηγούμενο Grand Prix.

Keywords
Τυχαία Θέματα