Hamilton: Το μονοθέσιο δεν είναι ποτέ καλό, όταν το οδηγείς την πρώτη φορά

12:06 5/2/2015 - Πηγή: AutoBlog

Τα τρία τελευταία χρόνια, ο Lewis Hamilton πάντα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στο πρώτο χειμερινό τεστ, όταν γνωρίζεται με το νέο του μονοθέσιο. Φέτος, παραδέχεται πως ήταν οδηγικό το λάθος που κατέληξε σε σπινάρισμα, την τελευταία ημέρα δοκιμών στη Jerez. Ο Πρωταθλητής τονίζει πως δεν του έδωσε καλή αίσθηση η W06, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να προβληματίζει τους φίλους του, αφού το ίδιο συμβαίνει με κάθε νέο μονοθέσιο που έχει οδηγήσει.

πίστα) Ήταν νωπή, ήμουν ο πρώτος εκεί έξω με σλικ και απλά σπίναρα.

Κάθε φορά που οδηγώ ένα αυτοκίνητο για πρώτη φορά, ποτέ δεν αισθάνομαι καλά. Το αυτοκίνητο είναι στο χειρότερο σημείο του και τα ελαστικά δεν είναι καλά σε κρύες συνθήκες εδώ στη Χερέθ. Ακόμα και όταν ήμασταν στη Βαλένθια μερικά χρόνια πριν, ή ακόμα και στο Μπαχρέιν, ποτέ δεν αισθάνθηκα καλά την πρώτη φορά. Απλά έτσι είναι τα πράγματα.

Τουλάχιστον ξέρεις ότι αυτό θα είναι το χειρότερο που θα αντιμετωπίσεις όλο το χρόνο. Τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα κατά τη διάρκεια του έτους.

Η Mercedes δεν είχε στόχο τους γρήγορους γύρους στο πρώτο αυτό τεστ, προσπαθώντας -και καταφέρνοντας- να βάλει πολλά χιλιόμετρα στα μηχανικά μέρη της W06. Οι 516 συμπληρωμένοι γύροι, ήταν με διαφορά οι περισσότεροι που σημειώθηκαν στη Χερέθ. Μάλιστα, οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν το περσινό πάτωμα και τις περσινές εμπρός και πίσω πτέρυγες, πράγμα που σημαίνει πως από πλευράς ταχύτητας, έχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

[Photo Copyrights: Hoch Zwei/Mercedes AMG F1 Team]

Keywords
Τυχαία Θέματα