Hamilton: Νίκη για το κλείσιμο του 2011

Νίκη στο Grand Prix της Βραζιλίας, προκειμένου να κλείσει την χειρότερή του χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει ο Lewis Hamilton. Η 5η του σεζόν στη Formula 1 ήταν η χειρότερη για τον Βρετανό και θέλει να την ξεγράψει, ώστε ν’ αφοσιωθεί πλήρως στο 2012. Στο προηγούμενο Grand Prix, πήρε τη νίκη, κάτι που θέλει να επαναλάβει και στο Interlagos. Ο χειμώνας που έρχεται προβλέπεται δύσκολος για τη McLaren,

αφού τους περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά, και ο “Billion Dollar Man” θέλει να έχει ανεβασμένη ψυχολογία, ώστε να έχει μια άψογη αγωνιστική προετοιμασία.

Η νίκη στο Abu Dhabi, την περασμένη εβδομάδα, ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα, και μ’ έκανε πιο αποφασισμένος για να τελειώσω τη σεζόν του 2011 με μία νίκη. Θα είναι εξαιρετικό να μπούμε στο χειμώνα έπειτα από μία νίκη, έτσι αυτός θα είναι ο στόχος μου για το Σαββατοκύριακο. Είναι σπάνιο φαινόμενο να έχουμε έναν ομαλό αγώνα στο Interlagos, ειδικά αν και ο καιρός παίξει κάποιο ρόλο. Ακούω ότι ήδη βρέχει πολύ στο Sao Paolo. Αν βρέξει την Κυριακή, όλα μπορούν να συμβούν.

Θυμάμαι ότι ήταν ένας από τους καλύτερους μου αγώνες στη Formula 1 εκεί το 2009, όταν ήμουν 17ος στις κατατακτήριες σε υγρές συνθήκες, αλλά ανέβηκα μέχρι την 3η θέση. Τους πέρασα όλους στον αγώνα, ήταν λαμπρό. Φυσικά, για τον Jenson και για μένα, το Interlagos είναι μια πίστα που κερδίσαμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα, έτσι πάντα έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις. Στην πραγματικότητα, μόνο μία φορά ήμουν εδώ και δεν ήμουν σε θέση να διεκδικήσω το πρωτάθλημα.

Η MP4-26 ήταν πολύ γρήγορη στο Abu Dhabi, το ίδιο και οι δύο οδηγοί της ομάδας του Woking. Σε όλους τους φετινούς υγρούς αγώνες, η ταχύτητα του Hamilton στη βροχή, η ικανότητα του Jenson Button στις μεικτές συνθήκες και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας του βρετανικού μονοθεσίου έχουν επιτρέψει στη McLaren να τα πηγαίνει περίφημα. Για το ερχόμενο αγωνιστικό 3ήμερο, υπάρχει πιθανότητα βροχής, κάτι που, φυσικά, αρέσει στον Hamilton.

Φέτος, με τους δύο τίτλους να έχουν χαθεί, θέλω να το απολαύσω. Νομίζω ότι έχουμε και πάλι το μονοθέσιο, για να κάνουμε τη διαφορά. Η διαδικασία είναι ίδια με αυτή του Abu Dhabi, ελπίζω. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για ένα εξαιρετικό τέλος στο πρωτάθλημα του 2011, Το Interlagos είναι μια φανταστική πίστα, ένα από τα καλύτερα στο πρόγραμμα, και νομίζω ότι ο συνδυασμός του KERS και του DRS, καθώς και η πιθανότητα του υγρού καιρού, μας επιτρέπουν να είμαστε έτοιμοι για έναν συναρπαστικό αγώνα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα