Hamilton: Η Μercedes θα θριαμβεύσει και χωρίς τον Ross Brawn

Παρά το γεγονός ότι το αφεντικό της ομάδας, Ross Brawn, δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τη φυγή του, με τον αντικαταστάτη του να είναι ο Paddy Lowe, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008, Lewis Hamilton δηλώνει ότι είναι βέβαιος για την πορεία της ομάδας το επόμενο έτος και ότι η Mercedes δε θα έχει πρόβλημα να θριαμβεύσει ακόμη και χωρίς τον Βρετανό.

Ο Hamilton

παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η παρουσία του Brawn στην Γερμανική ομάδα έπαιξε μεγάλο μέρος στην απόφασή του να αφήσει τη McLaren στο τέλος του περασμένου έτους, αλλά την Πέμπτη ανέφερε:

Δεν ήρθα εδώ μόνο για τον Ross. Ήταν ο άνθρωπος που ήρθε και μου έδειξε την πρόοδο της ομάδας και την κατεύθυνση στην οποία πήγαινε. Αλλά αυτή θα ήταν η θέση του κάθε αφεντικού, θα έκανε το ίδιο.

Την ώρα που ο Βρετανός δήλωνε ότι στην F1 δεν υπάρχει άλλος όπως ο Adrian Newey, για τον Brawn δήλωνε:

Ίσως ναι, ίσως όχι. Όλοι έλεγαν ότι ποτέ δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Michael Schumacher αλλά τώρα υπάρχει ο Sebastian Vettel. Πάντα πρόκειται να υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μπορεί να κάνει τα ίδια ή καλύτερα, μόνο απλά που δεν είχε την ευκαιρία.

Από την άλλη ο 58χρονος Βρετανός, Brawn, έχει συνδεθεί με την επιστροφή της Honda ως προμηθευτής κινητήρων από το 2015 στην McLaren, Honda.

Ο πρώην οδηγός της Brawn GP και νυν οδηγός της McLaren, Jenson Button δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Brawn:

Έχω μείνει έκπληκτος από το γεγονός ότι η Mercedes θα τον αφήσει να πάει αλλού, για μένα αυτός είναι ο καλύτερος στο να διευθύνει μια ομάδα.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα