H τρακαρισμένη Edo Competition Ferrari Enzo XX παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της

Επιτέλους, ο Zahir Rana θα μπορεί να οδηγεί να οδηγεί ξανά την οne-0ff του Edo Competition Ferrari Enzo XX  την οποία πέρυσι την έριξε στον Ατλαντικό. Μετά από 6 μήνες που χρειάστηκε η Edo ώστε να την επισκευάσει, ο Καναδός, πήγε στη Γερμανία ώστε να κάνει τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης του Enzo η οποία απέκτησε νέο bodykit ενώ ο κινητήρας της αποδίδει πλέον 950 άλογα.

Η Enzo απέκτησε έναν νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές

αέρα ενώ το καπό απέκτησε και αυτό εισαγωγή αέρα. Επίσης προστέθηκαν και απαγωγοί αέρα πάνω από τους πίσω τροχούς, παρόμοιους, αλλά μεγαλύτερους, από αυτούς της FXX Evolution. Νέα είναι και τα φωτιστικά του σώματα τα οποία πιθανώς να αντικατασταθούν από κάποια τεχνολογίας LED. Στο πίσω μέρος τοποθετήθηκε η γρίλια της FXX (φορούσε την στάνταρ γρίλια της Enzo). Ο Rana έχει δηλώνει ότι θα συμμετέχει με την “ανανεωμένη” του Enzo ξανά στο Targa Newfoundland Rally του Καναδά, μαζί με 20 φίλους και πελάτες του.

Προτού η Enzo επιστρέψει στον Καναδά, το αυτοκίνητο θα δοκιμαστεί στην πίστα δοκιμών ATP στο Papenburg όπου είναι πιθανό να πιάσει ταχύτητα μεγαλύτερη των 400 χλμ/ώρα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα