H Tesla κατηγορείται πως “διέταξε” τους ιδιοκτήτες των Model S να μην μιλήσουν για προβλήματα

Η Tesla φέρεται να κατηγορείται πως “διέταξε” τους ιδιοκτήτες των Model S να μην μιλήσουν για προβλήματα που αντιμετώπισαν στο σύστημα της ανάρτησης τους. Όπως αναφέρει ιδιοκτήτης ενός Model S που αντιμετώπισε πρόβλημα με το σύστημα της ανάρτησης, αρχικά η Tesla αρνήθηκε να επισκευάσει το αυτοκίνητό του δωρεάν, αλλά αργότερα, αποφάσισε να μοιραστεί το κόστος επισκευής -ύψους 3.100

δολαρίων- με τον ιδιοκτήτη.

Ο ιδιοκτήτης κλήθηκε να υπογράψει ένα συμφωνητικό που έλεγε πως έπρεπε να κρατήσει μυστικό την συμφωνία που έκανε η εταιρία μαζί του. Ο άνδρας όμως δημοσιοποίησε την ιστορία, με την NHTSA να έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα, σχετικά με πιθανό πρόβλημα στην ανάρτηση του Model S. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο υποθέσεις ιδιοκτητών που υπόγραψαν παρόμοια συμφωνητικά με την Tesla που σχετίζονται με δυσλειτουργίες των αυτοκινήτων τους.

Η Tesla απάντησε, διαψεύδοντας πως ζήτησε από πελάτη της να υπογράψει συμφωνητικό ζητώντας από αυτόν να κρατήσει μυστική τη συμφωνία, ενώ διαμηνύει πως δεν υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα ανάρτηση των Model S και Model X. Όπως τόνισε η Tesla στην ανακοίνωσή της, ο οδηγός ευθύνεται για την ζημιά στην ανάρτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα