H Porsche Cayenne GTS έκανε ευρωπαικό ντεμπούτο στη Λειψία

14:19 1/6/2012 - Πηγή: AutoBlog

 

Η Porsche είχε πρωτοπαρουσιάσει στην έκθεση του Πεκίνου την Cayenne GTS και σήμερα, έκανε το πανευρωπαϊκό της ντεμπούτο στην έκθεση της Λειψίας. Μηχανικά φορά τον 4.8-λίτρων V8 κινητήρα της Cayenne S, ο οποίος μετά από βελτιώσεις αποδίδει 420 άλογα. Συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο Tip-tronic S κιβώτιο με σύστημα Start/Stop, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5.7

δευτ, τα 0-160 χλμ/ώρα σε 13.3 δευτ. με τελική ταχύτητα 261 χλμ/ώρα και μέση κατανάλωση 10.7 λίτρα/100 χλμ.

Το σασί έχει ενισχυθεί ενώ η φορά μια χαμηλότερη PASM (Porsche Active Suspension Management) ανάρτηση, κατά 24 mm, σε σχέση με την Cayenne S, ενισχύοντας έτσι την σπορ συμπεριφορά.

Από στιλιστικής άποψης φορά τον μπροστά προφυλακτήρα της Cayenne Turbo, ενώ διαθέτει μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, πλαϊνά spoiler, φαρδύτερα φτερά και αεροτομή. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις, με τα μπροστά καθίσματα με 8 ρυθμίσεις να βρίσκονται στον βασικό εξοπλισμό. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν από τον Ιούλιο του 2012 με αρχική τιμή στη Γερμανία τα 90.774 ευρώ.

Παράλληλα η Porsche παρουσίασε εκεί τη 911 Carrera Cabriolet και τη νέα Boxster, ενώ ο Klaus Zellmer, CEO της Porsche Deutschland GmbH, δήλωσε ότι η εταιρία του θα επενδύσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ σε μεσοπρόθεσμη βάση στα υφιστάμενα και στα νέα κέντρα της Porsche.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα