H Land Rover παρουσίασε το DC100 Expedition Concept και τα Discovery LR4 HSE Luxury και Range Rover Sport Limited Edition

19:50 4/4/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Land Rover παρουσίασε στην έκθεση της Νέας Υόρκης το DC100 Expedition concept, το Range Rover Evoque Cabrio που είδαμε στη Γενεύη καθώς και δύο ειδικές εκδόσεις των αυτοκινήτων της.

Το DC100 Expedition Concept, αποτελεί μια ακόμη εκδοχή του DC100 Concept που πρωτοπαρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο, και με αυτό η Land Rover

θέλει να διερευνήσει την πιθανότητα να ξεκινήσει να πουλά το Defender στην Αμερική. Το πρωτότυπο της Νέας Υόρκης, διαθέτει πολλά off road αξεσουάρ όπως γάντζο και σχάρες οροφής και είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα, έχοντας πορτοκαλί λεπτομέρειες. Επίσης διαθέτει και ένα σόναρ ώστε να μπορεί να μετρά το βάθος του νερού, σε περίπτωση που αναγκαστεί να διασχίσει κάποιο ποτάμι.

Το Land Rover Discovery 4 HSE Luxury Limited Edition διαθέτει xenon φωτιστικά σώματα, ασημένια διακοσμητικά και 20″ ζάντες. Στο εσωτερικό όλο το ταμπλό έχει επενδυθεί με δέρμα και διαθέτει ξύλινες επενδύσεις Dark Zebrano και ένα νέο διάτρητο δερμάτινο τιμόνι.

Τέλος το Range Rover Sport Supercharged Limited Edition διαθέτει κόκκινες λεπτομέρειες στο εξωτερικό και με κόκκινες δαγκάνες φρένων. Στο εσωτερικό υπάρχουν δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά και 825 Watt ηχοσύστημα της Harman Kardon. Μόλις 500 μονάδες θα βγούνε στη παραγωγή και θα πουληθούν όλα στην αγορά της Αμερικής σε δύο χρώματα, Firenze Red, Orkney Grey, Fuji White και Santorini Black. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα