H Hyundai παρουσίασε το μικρό crossover Carlino concept

21:51 3/2/2016 - Πηγή: AutoBlog

Στην έκθεση Auto Expo που γίνεται αυτές τις μέρες στην Ινδία, η Hyundai παρουσίασε το Carlino concept, το οποίο μας δείχνει μια πρόταση για την compact crossover κατηγορία. Το πρωτότυπο έχει μήκος 4 μέτρα, βασίζεται στη πλατφόρμα του i20 και ενώ η κορεάτικη δεν αναφέρει τίποτα για την παραγωγή του, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η έκδοση παραγωγής δεν είναι μακριά, η οποία θα απευθύνεται στην ινδική

αγορά και θα τοποθετηθεί κάτω από το Creta.

Θα τεθεί απέναντι στα Ford EcoSport, Maruti Suzuki Vitara Brezza και Mahindra TUV300, με τον σχεδιασμό του να είναι αρκετά “boxy”, αντίθετα ανοιγόμενες πόρτες και κάμερες αντί για εξωτερικούς καθρέφτες. Ακόμα παρατηρούμε λεπτά LED φωτιστικά σώματα και νέα μάσκα. Η Hyundai δεν έδωσε φωτογραφίες από το εσωτερικό, κάτι που ίσως σημαίνει ότι δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά περιγράφεται ως “μοντέρνο, λειτουργικό και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας”.

Μηχανικά, λογικά θα φοράει του κινητήρες του i20, κάτι που σημαίνει ότι θα κινείται από τον 1.2-λίτρων βενζίνης και τον 1.4-λίτρων πετρελαίου, οι οποίοι θα συνδυάζονται με ένα 5-χαυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή ένα 4-τάχυτο αυτόματο.

Keywords
Τυχαία Θέματα