H BMW σκέφτεται τη κατασκευή αυτοκινήτων στο Μεξικό

18:12 7/8/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Audi ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα κατασκευάσει νέο εργοστάσιο στο Μεξικό και οι Βαυαροί της BMW εξετάζουν και αυτοί το ενδεχόμενο να κατασκευάζουν εκεί μοντέλα τους για την Αμερικανική αγορά, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Σύμφωνα με το Autonews, ανώνυμες πηγές έχουνε επιβεβαιώσει ότι η BMW εξετάζει ήδη 4 περιοχές στο Μεξικό ώστε να κατασκευάζει εκεί τη νέα

Σειρά 3. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και η απόφαση αναμένεται να παρθεί στα τέλη του έτους.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό της BMW, το εργοστάσιο θα είναι έτοιμο είτε στα τέλη του 2016, είτε στις αρχές του 2013, και εκτός από τη Σειρά 3, θα κατασκευάζει εκεί και την επόμενη γενιά της Σειράς 1, η οποία θα παρουσιαστεί το 2017.

Το εργοστάσιο θα έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει αρχικά 40.000 με 50.000 μονάδες ετησίως, ενώ όταν τεθεί σε πλήρη λειτουργία, θα μπορεί να κατασκευάζει κάπου ανάμεσα από 100.000 με 150.000 μονάδες κάθε χρόνο

Στις σχετικές ειδήσεις, η BMW ανακοίνωσε ότι από αυτή την εβδομάδα ξεκινά η διάθεση των Apps για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ConnectedDrive των αυτοκινήτων της BMW και MINI. Η πρώτη εφαρμογή είναι η Stitcher SmartRadio, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω του iPhone.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα μπορούν να προσθέτουν επεισόδια, live radio προγράμματα, podcasts κτλ, μέσω της εφαρμογής στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου ενώ η εφαρμογή έχει την δυνατότητα να προτείνει και αντίστοιχα ραδιοφωνικά προγράμματα, ανάλογα με τις προηγούμενες επιλογές του οδηγού. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω του App Store δωρεάν και στην βάση του ήδη υπάρχουν περισσότεροι από 10.000 ραδιοφωνικοί σταθμοί.


Διαβάστε Περισσότερα »

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα