Fiat Punto Young, νέα έκδοση από 12.590 ευρώ

H Fiat θέλοντας να ανανεώσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού για το Punto, ανακοίνωσε μια νέα έκδοση, την Young, που στοχεύει ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό. Το Fiat Punto Young διατίθεται σε λευκό χρώμα, έχοντας το έμβλημα Young στο επάνω μέρος των εμπρός δύο φτερών, με τα καπάκια εξωτερικών καθρεφτών να είναι σε γκρι

ματ χρώμα, ενώ διάφορες εξωτερικές πινελιές ανανεώνουν την εικόνα του μοντέλου, κάνοντας το πιο μοντέρνο και σύγχρονο.

Το εσωτερικό υπάρχουν τζιν υφασμάτινες επενδύσεις καθισμάτων με τις κίτρινες ραφές και το έμβλημα Young στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Επιπλέον υπάρχει το ηχοσύστημα/ηλεκτρονικό σύστημα πλοήγησης, που ενσωματώνεται στο ταμπλό του αυτοκινήτου και περιλαμβάνει οθόνη αφής 5” τεχνολογίας LED, CD, MP3 Player, θύρα AUX, USB και SD, σύστημα πλοήγησης με χάρτες TOM TOM και χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι. Mπορεί επίσης να αναπαραγάγει video AVI στην περίπτωση που το όχημα δεν βρίσκεται σε κίνηση.

Στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Fiat Punto Young συναντάμε μεταξύ άλλων: καπάκια καθρεφτών σε ματ γκρι χρώμα, ζάντες αλουμινίου 15”, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κλιματισμό, τιμόνι με ρύθμιση καθ’ ύψος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρονική υποβοήθηση τιμονιού, ESP, ASR & Hill Holder, Cruise control, 4 αερόσακους και σύστημα Start & Stop.

Το Fiat Punto Young προσφέρεται με τον diesel 1,3 MTJ 85 ίππων κινητήρα με αρχική τιμή τις 12.590 ευρώ (που συμπεριλαμβάνει προωθητική ενέργεια και όφελος απόσυρσης).

Keywords
Τυχαία Θέματα