Ferrari Tailor-Made και κάνε την Ferrari σου όπως την ονειρεύτηκες [w/video]

Θυμάσαι το πρόγραμμα customization που είχε παρουσιάσει η Ferrari στα μέσα του Ιούλη σε ένα prive event; Λοιπόν, η Ferrari ανακοίνωσε και επίσημα το πρόγραμμα εξατομίκευσης για τα αυτοκίνητα της. Το ονόμασε Tailor-Made και απευθύνεται σε εκείνους τους πελάτες της Scuderia, οι οποίοι θέλουν να κάνουνε μοναδικά τα ήδη σπάνια supercars τους. Η Ferrari τους δίνει την

δυνατότητα να μετατρέψουν την Ferrari τους όπως την έχουνε φανταστεί αφού υπάρχουνε άπειρες επιλογές τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό.

Οι πελάτες που θέλουν να βάλουν τη δική τους πινελιά πάνω σε μια Ferrari, θα πρέπει να πηγαίνουν στο Tailor-Made Styling Center στο Maranello όπου αφού επιλέξεις τι θέλεις, υπολογιστές θα σου δείχνουν αμέσως το αποτέλεσμα. Κατά την άφιξη τους, η Ferrari θα δίνει στον καθένα και έναν προσωπικό σχεδιαστή όπου θα δημιουργήσουν το αυτοκίνητο πάνω σε 3 νέα πακέτα collection τα οποία τα ονόμασε Scuderia, Classica και Inedita και το κάθε ένα από αυτά έχει:

Το Scuderia είναι η σπορ collection  η οποία διαθέτει αρκετά στοιχεία και διακοσμητικά από τα αγωνιστικά της μοντέλα. Το Classica δίνει μια νότα του παρελθόντος στη Ferrari σου, αφού υπάρχουν διακοσμητικά από τα GT του παρελθόντος. Τέλος το Inedita δίνει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να κατασκευάσει την Ferrari του όπως ακριβώς επιθυμεί.

Αφού ο πελάτης καταλήξει, η Ferrari του δίνει την δυνατότητα να δει από κοντά την διαδικασία κατασκευής του μέχρι την στιγμή της παραλαβής. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα