Eπίσημο: Nissan Micra facelift 2013

17:41 3/6/2013 - Πηγή: AutoBlog

Αυτό είναι το ανανεωμένο Nissan Micra το οποίο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από το φθινόπωρο. Το ανανεωμένο μοντέλο διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέο καπό, νέα φωτιστικά σώματα μπροστά-πίσω, νέους προβολείς ομίχλης, νέες ζάντες και αρκετά χρωμιομένα διακοσμητικά. Στον πρόσθετο εξοπλισμό συναντάμε γυάλινη πανοραμική οροφή καθώς και βοηθός

παρκαρίσματος.

Στο εσωτερικό υπάρχει επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα με νέους αεραγωγούς, air contidion και νέοι διακόπτες. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται μέσα από τα νέα διακοσμητικά και τους χρωματισμούς αλλά και από την οθόνη πολλαπλών λειτουργιών.

Η βασική έκδοση Visia διαθέτει ηλεκτρικά μπροστά παράθυρα, κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ABS, ESP, 4 αερόσακους, ηλεκτρικό τιμόνι και CD/AUX/USB. Η έκδοση Acenta διαθέτει ζάντες 15″, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, Bluetooth, προβολείς ομίχλης και επιπλέον διακοσμητικά. Η κορυφαία Tekna διαθέτει ζάντες 16″, αισθητήρες παρκαρίσματος, βοηθό παρκαρίσματος, κλιματισμό, keyless σύστημα, αναδιπλούμενους καθρέπτες και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας NissanConnect με οθόνης αφής 5,8″.

Μηχανικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή και έτσι ο τρικύλινδρος 1.200αρης κινητήρας καθώς και 1.200αρης DIG-S με μέση κατανάλωση 4,1 λίτρα/100 χλμ και 95 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Και οι δύο συνδυάζονται είτε με ένα 5-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα CVT κιβώτιο.


[Πηγή: Nissan]

Keywords
Τυχαία Θέματα